TERMENI & CONDITII

1. Declaratie
Toate textele si pozele de pe acest site se afla in proprietatea www.drcomandasuadrian.ro. Orice copiere va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Pentru orice tip de preluare de informatie va rugam sa ne contactati pentru a ne cere acordul scris sau prin intermediul emailului.

 

Va rugam sa intelegeti ca toate articolele reprezinta pareri personale protejate de dreptul la libera exprimare. In orice continut text nu se vor da nume de persoane reale decat daca acestea accepta in scris.

 

Recomandarile medicale sunt doar la nivelul de sfat si va recomandam ca pentru orice problema medicala sa va adresati unui specialist. Acesta este un blog care poate avea in anumite articole caracter de pamflet.

 

Drcomandasuadrian.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

2. Colectarea si utilizarea informatiei

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. 

Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului drcomandasuadrian.ro sunt: furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului. 
 

 

3. Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 

4. Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

 

5. Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

6. Drepturile tale ca utilizator al site-ului

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

7.Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email jurnaluluneimame.ro cu subiectul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

 

8. Cadru legal
Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare. 

 

 

Va multumim.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. DECLARAȚIE
 

Drcomandasuadrian.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI
 

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.

 

Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat si servicii de plata bancara.

 

Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.

Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site.

 

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).

 

 

3. FORMULARUL DE CONTACT
 

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu intrebarile adresate in formular.

 

 

4.INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

 

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Drcomandasuadrian.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare o sa fie analizate numai cu acordul dumneavoastra.

 

 

6.SECURITATE
 

In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electroniceDrcomandasuadrian.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

 

Drcomandasuadrian.ro a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.
Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja Drcomandasuadrian.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

 

In special:

  • Va oferim acces securizat la datele personale

  • Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.

  • Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

 

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

 

7. ANUNTATEA MODIFICARILOR
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

 

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

8. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

9.STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE
Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti complete formularul de pe pagina aceasta Politica de confidentialitate.

 

10. CADRUL LEGAL
Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor Romanesti in vigoare. 

Trimite o solicitare

* Tipurile de solicitare pe care le puteti cere sunt:

Cere-ti datele dumneavoastra (O sa fie trimise pe adresa dumneavoastra de email toate informatiile legate de aceasta adresa pe care le avem din interactiunea cu site-ul nostru.)

Faceti modificari in optiunile de utilizare ale datelor (mentionati modificarile cerute in formular)

Stergeti datele (Prin aceasta solicitare va vom sterge din baza de date toate informatiile contului dumneavoastra pe care le gasim.)